Tjänster

Jag erbjuder dig

Jag kan inom områdena Boden, Haparanda, Luleå, Piteå, Kalix och Överkalix erbjuda dig olika tjänster för att uppfylla dina mediala önskemål. Vid medial vägledning och healing så kan jag bistå både vid telefon och via en fysisk träff. Medial vägledning är för dig som behöver svar på frågor och tankar för att du ska kunna släppa sånt som tynger dig och drar ner din energinivå. Tillsammans öppnar vi våra sinnen och låter positiv energi flöda in.

Reiki healing står för universell energi och använder kroppens egna läkningsprocesser för att dämpa stress och smärta. Med hjälp av mjuka beröringar över kroppen så aktiveras hormonet oxytocin som även är känt för öka kroppens välmående och fylla på din energikälla.

Med hjälp av kristaller och stenar kan jag erbjuda dig Kristallhealing. Det är en behandlingsmetod där jag fördjupar mig i kropp och själ för att läka det känslomässiga. Någon gång i livet stöter vi på motgångar och för att få tillbaka glädjen så är Kristallhealing en metod för dig.

För dig som vill att jag kommer hem till dig och gör en seans så erbjuder jag grupper på max 12 personer hemma seanser där du kommer att få ta del av uppmaningar och budskap från andevärlden. Vill du få kontakt med människor som du förlorat och älskade som inte finns kvar så kan jag hjälpa dig. Vid en seans så tar jag kontakt med andevärlden för att kunna få kontakt med de som har lämnat detta livet får att ta reda på vad de vill förmedla.

Känner du av en negativ energi när du är hemma? I så fall kan jag erbjuda dig en husrening där jag driver bort den negativa energin som finns och jag renar även ditt hem från eventuella andar. Är du osäker på om det finns andlig energi i ditt hem så är du välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig.

Vill ni veta mer?